Dereköy İlkokulu

Telefon : 0266 872 52 07 cep 05468530601
WEB https://susurlukderekoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : DEREKÖY MAH. 12023 SK. NO 4 SUSURLUK / BALIKESİR
VİZYON : Öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul etmek, Her öğrenciye eğitimde fırsat eşitliğine sahip olduğu bilincini kazandırmak, İnsanlık değerlerinin önemini kavramak, Her alanda bilginin gücünü yanına almak, Bilginin paylaştıkça çoğaldığını bilmek, İşbirliğine açık kendinden emin bireyler olarak yaşamayı hedef almak
MİSYON : Biz öğrencilerimizi; iyi vatandaş, eleştiren ve düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek için varız.Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olmak hedefimizdir.Her insan bizim için değerlidir, saygıya layıktır.Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar her türlü desteği veririz.Sorunları önyargısız, koşulsuz ve iyi niyetle çözeriz.Tüm öğrencilerimizin yenilikçi yönetim içinde büyüdüklerini fark ederek ve sorumluluk sahibi nitelikli birer birey olarak yetişmelerini sağlamayı benimsiyoruz.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00-12:10 13:00-14:30